Start Om mig Portfolio Webbdesign Projekt Bil teckningar Photoshop Guider Utrustning Gästbok

..: A L B U M :..

Bilder från evenemang & resor

 

 
Polen - Semester i Warszawa
Datum: 2010-07-07 till 16
En härlig semester i Polen men min Mor och huvudstaden Warszawa. Otroligt härligt väder under hela vistelsen i Polen, så varmt så att nästan inte gick att vistas ute i stora staden. Men mycket har man sätt av Warszawa som växer och blir vackrare för varje dag som går. Gamla stan är renoverad och mycket vacker att se. Kyrkor finns överallt, nästan var 20:e meter man går i Centrum. Något som jag tyckte om att fota när jag var där var arkitektur och människor. Vill visa lite med mina bilder både det gamla och det nya Warszawa. En hel del gamla byggnader står kvar som ser ut att vara från kriget och har säkert mycket historia att berätta. Härligt att träffa min släkt och umgås med dom. Tack för jag fick vara hos er! Halina, Darek. Dajana, Dorota och inte minst Johanna.

Bilder OBS. Bildvisning i Flash
 
 
Norge - Bilsemester
Datum: 2009-07-09 till 12
Fotoresa till Norge med flickvännen Susanne. Enkel packning och en Volvo 745:a som övernattning. Även enkel camping utrustning följde med på resan för göra enkla maträtter mellan stoppen. Underbar natur och vackra vyer som är svåra att glömma. 1:a dagen regn, 2 vackert fotoväder och 3:e rätt ok den oxå. Ca: 1700 bilder från resan där 215 som ligger uppe här på hemsidan.

Bilder Kartan
 
 
Iron Maiden - Ullevi - 2008
Datum: 2008-07-26
Iron Maiden på sin största nordiska turné någonsin! Över 56 000 fans var på plats och satte Ullevi i gungning när Maiden drog igång. Riktigt grymt... Bruce Dickinson gav allt han hade och det gav fulla poäng i det flesta press tidningar. Tyvärr inte bättre bilder än så här. Inga systemkameror var tillåtna så det fick bli en pocket kamera. Bilder för att man skall minnas. Här är några bilder från Maiden på Ullevi.

Bilder
 
 
Rix FM festival i Halmstad
Datum: 2008-07-17
Rix FM festival är ett gratis evenemang som rullar Sverige runt. Denna gång till Halmstad. Denna kväll bjud på lite kändisar och massor av musik. Passade på och ta med kameran dit och fick med mig lite fräcka bilder från scenen. MedverkanGert Fylking, Roger Nordin och Maria Lindberg som Konferencierer. Artister som: Nordman, E-Type, Sanna Nielsen, Ola, Star Pilots och Charlotte Perelli.

Bilder
 
 
Destination Gotland
Datum: 2008-06-29
Denna semester bär det av till Gotland. Kameran laddad och full med förväntingar att se denna ö som jag inte har varit på. 2 dagar räcker tyvärr inte att se allt med det blev en del bilder. Mest från södra delen av Gotland och även Visby som är riktigt fin gammal stad.

Bilder
 
     
 
Peter Rosinski - Portfolio - Foton
 
  Uppdaterad: 2010-08-14
 

Webbdesign: Peter Rosinski - Oxigen-Graphics

   

PeterResor - Peter Rosinski